söndag

Trevlig helg!

Hallo! Hur mås det? Jag mår fint i det underbara vädret och lukten av gammla grillrester sen igår. Livet. Eftersom jag inte är mästaren på blogga kan jag nämna att i fredags var jag i Göteborg med mammi. Fick inköpt en hel del ändå. Jag blev nöjd.
Sen igår var jag och mamma och fika på krita eftersom en viss person glömmer pengar...senare på kvällen åkte jag till Emelie där vi gjorde maräng som såg ut som diareé. Och så åkte vi in till Tun på cyckel (2kilometer) för att ha en picknik. Mycket trevligt.
Sen kom jag hem och bröderna mina hade grillfest så var lite folk här. Dock satt jag i köket och kollade på fotboll. Chelsea mot Bayern. Och Chelsea vann! Hördes i hela huset.

Idag ska jag skriva på min fördjupning i no, läsa lite biologi, kolla lite på so:n, sola, åka till Storeberg, åka till Emtunga och kolla på fotboll.

Ha det bra! // Marie

LÅTAR..

Topplista  över låtar !

De 2 härligaste låtarna/disko låtar:

1. I'm sexy and I know it
2. Flytta på dig

De 2 bästa lugnaste låtarna:

1. Always on my mind
2. Tyck synd om mig nu

De 2 grymaste låtarna:

1. Call me maybe
2. Starchips

2 somriga låtar:

1. Vamos a la playa
2. Ai Se Eu Te Pego

Men detta är min absoluta favorit :


// Filippa

Trött..


Bjuder som tusan på denna, hehe, sköna bilden på mig och brooooo. Bilden är ungefär ett halvår gammalt om inte mer ;o

Var på RIG från 07.00-09.00 på stalltjänst med US och nu ska jag bara slappa, göra lite läxor och sen senare så kommer Isabelle och prov rider Berry idag igen ! Kommer få ha en liten ridlektion för henne så hoppas det går bra ! Senare så ska jag stryka halva min garderob som ligger nere i källaren nytvättat och sen så ska jag hjälpa pappa i trädgården ! Ikväll blir det kyrkan och ennu mer plugg.. pust..

Bloggar senare och här: http://filippaochberry.blogspot.se/

// Filippa