måndag

Ge mig sommar!




//Marrie

Dag 2. en vän galen

Dag 2. en vän galen galen vän

Det var inte så svårt att välja ut en, hahaha. Hon är verkligen galen, bryr sig inte så mycket ifall hon skämmer ut sig.. inte vad jag vet iaf?! ;)
Skidsemester 2011, do you remember? Liften gick sönder.. vi trodde vi skulle ramla ner och dö eftersom vi var SJÄLVA i en då den börjar vajja fram och tillbaka för det blåste så. Efter det på kvällen åkte vi ner för den stora backen för att sedan ta bussen runt till stugorna. Helt själva tar vi satts och börjar köra ner för den SVARTA backen. Hur tror ni detta gick? jo båda tappar kontrollen och kör rakt in i varandra och när vi öppnar ögonen ligger vi på varsin sida av backen... Sedan kommer vi ner till en snällare backe och då kommer tre killar i min ålder åkande förbi oss och stannar en bit längre ner. ''Nu ska vi bannemej visa dom hur man kör'' sa vi och tog full satts. Själv klara jag av att stanna mitt framför killarna med du körde rakt in i dom och blev liggande där. Så mycket jag skrattade då, helt sinnesjukt !. Aja iaf fortsatte vi åka ner med dom.. eller rättare sagt dom försökte nog komma ifrån oss men nejnej, så lätt slipper man inte oss. När vi väl kom ner hade bussen precis anlänt så vi gick raka vägen in. Efter halva vägen i bussen hör vi hur det smäller till och sedan busschaffören säga ''Turbon sprack!'' och en lite flicka som satt där framme sa ''men nu hinner vi ju inte hem till fisken...'' 

hahahaha så sjukt kul den kvällen asså!!

Kan ni gissa vem det är?? ... självklart är det Emma! och här kommer en bild, dock ingen från skidsemestern eftersom jag ser knäpp ut på alla bilderna..  :)


/ Filippa

ny dag, nya händelser.

Hello :)

Hoppas ni har det bra.. för det har jag! Varit iväg hela dagen med Mamma, Felicia och Petra för att prov rida en häst som ridskolan kanske skulle köpa.. var uppe i Kalmar och vände !! nästan iaf.. Det tog cirka 3 och en halv timme dit men det var värt det. Älskar verkligen småland och detta var ett typsikt sådant ställa.. stenmurar, mossiga skogar och små hus.. love it <3 Blev tillslut att vi köpte ponnyn som var grymt söt. Fastnade även för en svart liten b-ponny? så sjukt söt den med! Bilder kommer att komma ifrån dagen men har inte orkat överföra dom till datorn en.. 
Snart (efter en härlig dusch) blir det att se på Harry Potter så ni får ha det bra / Filippa