fredag

Hello !! :)

Min dag har bestått av först en chill dag i skolan. Hade bad på morgonen och fick veta att jag hade en väldigt god teknik i simning och det är ju alltid lika kul att höra ! ;D Sen hade vi inget mer ansträngande, läste bok, körde luffa schack och kollade på Ensam hemma. Sen var dagen slut framemot kvart över 1 och mamma kom och hämtade mig så direkt när jag kom hem gav jag mig ut till stallet för att göra i ordning Berry och köra balansträning i skogen (eftersom han är så klumpig :') <3 . Efter det åkte vi till K&E (ridhuset) på glögg party ! Där var en massa vänner! Sen bytte vi och sålde ridsaker vi inte ville ha och fick ihop en hundra lapp som ska sparas till GBG ;) Nu ska jag snart gå och lägga mig och imorgon väntar en hel dag med överraskningar !!

 Passande bild eftersom både Julia och Isabell var där ;))

Ha det bra // Filippa <3
Halloj!
Precis hemmkommen från älskade skolan ;) Dagen har varit riktigt chill och bra! Typ bara kollat på film!
Nu håller jag, mamma och grandma på och bakar pepparkakor! Ljuvlig doft här hemma ! :)
Sen måste jag baka chokladbollar till ikväll som jag helt hade glömt bort! Tur att det finns människor som påminner än! ;)
Ikväll är det alltså disco för 4-6, och jag ska sitta i kassan och i kiosken! Och jag som är så himmla bra på matte oxå -.- Hehe, men det blir nog bra, så vid halv 6 bär det av till skolan igen!

Ha det bra ! // Marrie :)

P.S Lillemor fick min krönika ! Wiho ;)