tisdag

DUDE !



Halloj ! Har precis hittat ett par skor till konfirmationen och skolavslutningen, det blev ett par svarta gladiatorskor.. Så till konfirmationen blir det alltså en vit tunika/klänningen ifrån Smögen, en jeans jacka ifrån HM och sen så har jag inte riktigt bestämmt med smycken och det en men det kommer självklart att komma upp bild på allt sammans senare ! :)

Efter skolan så var det konfa och vi fick reda på lite om resan imorgon, åker kl 4 och det tar cirka 24 timmar ner till Österike, seriöööst kommer dööö ! Där kommer vi vara i 2 dagar och sen hem igen. Woopps nu var jag nära på att missa det viktigaste, köpa choklad till Marie på färjan, big pack med kinder maxi (Y) Så kommer förmodligen inte bli någon uppdatering av mig på 5 dagar nu :/

Ska strax ut och rida lite i paddocken, Lisa kommer även snart med Milton eftersom han ska flytta hit nu igen pga. olika omständigheter.. Tror Berry har saknat sin bästa vän lite .. Berry kommer ju också att få ledigt dessa dagar eftersom jag inte riktigt har någon som kan rida han, eller jo det har jag men har haft så sjukt mycket att göra så har inte ens hunnit fråga... Mamma får la ta och rida han lite antar jag.

Nä nu så måste jag kila, ha det bra sötnowsar ! // Filippa