onsdag

Gulligt !



Kolla vad jag fick av mamma på min namnsdag, gulligt va? så nu ska jag av njuta min Non-Stop och sen skrapa lått och hoppas på turen ! :)

// Filippa


Heej

Har idag avklarat de två första proven i mattenationella och får säga att det nog gick hyfsat.
Idag har det varit underbart väder och jag har legat ute och pressat i solen utan några större resultat. Sad. Idag på idrotten börja vi även prata lite om vad våra sista klassresa kommer bli. Vi vet bara att vi kommer övernatta någonstans i Sverige. Längtar faktiskt. Känns att man inte har många dagar kvar tillsammans i klassen, även fast man längtar till gymnasiet kommer man sakna ens gammla klass lite. Hihi.
Ialla fall nu sittter jag och kollar på Elfsborg-Syrianska. Elfsborg leder såklart. Hehe. Sitter också och letar efter en fin skolavslutnings klänning. Känns som de är dax att göra detta.
Oj, långt inlägg om ingenting alls. Wops.

Kärlek// Marie

FML - LML

Hej ! Mår skit dåligt, nä men seriöst.. VARFÖR FINNS DET SKOLA, bryr mig inte om vad som händer när solstrålen träffar vattnet eller spansk historia. GUD KOM OCH RÄDDA MIG ! Ta mig till Tenerifa nuuuuu och inte om ett halv år !!! TA MEJ TILL STRANDEN OCH GE MEJ EN STOR DRINK, så ska jag visa hur man ska ta vara på livet, nu på en gång? ja tack. Nä men seriöst orkar inte först gå i skolan hela dagen och sen hem och plugga hela kvällen. Sova lite och sen till skolan igen, baaaaaaaaaaaajs. Speciellt så är det inte så kul när man känner sig som en svettig smurf :/



Ska iaf ta en dusch strax och sen lägga mig med broooor min på studsmattan och låta livet rinna iväg till klocka halv 6 då det är hoppträning på Kamira ! Berry får nog kanske vila idag för vet inte om jag orkar rida han också.. Red dressyr i paddocken (har jag sagt att jag älskar dig kära paddock, tack mammsen och pappsen för ni gjorde den <3<3 ) igår och det gick sådär, han tyckte det var väldigt jobbigt men i slutet så gick min fining fint :) Ne nu ska jag dra så ha det bra sötnowsar ! // Filippa