torsdag

NY INSHOPPAT

Hejj bloggen ! Kom nyss hem ifrån en dag på Torp och Överby ! Blev inshoppat lite prylar, blandannat detta:

VARNING SKITDÅLIGA BILDER...

Sockar, underkläder och 5 st nylon taights från Lindex





Virkat linne ifrån BikBok, färgen blev helt cp på bilderna, egentligen så är den beight !



HV POLO sockar ifrån Hööks



Nya ridhandskar ifrån Hööks, tror det var någon ny sort i sortimentet? har aldrig sett dom tidigare men det var jätte sköna och hade ett lite speciellt material på insidan som kändes mer glidfast och mer hållbar, passar bra till tävlingen på lördag !




Jätte snygg HV POLO väska ifrån Hööks, men tänkte ha den båda i vardan och till ridningen..

'
Silver örhängen ifrån Guldfynd (ser cp ut på bilden) !


Tror faktiskt jag har blivit ett litet HV POLO fan ! Har köpt väldigt många saker ifrån det märket det sissta ! Här hittar ni märket på Hööks: http://www.hooks.se/brandlist.aspx?brandid=66&showAll=true

Nä nu ska jag ut och hoppa på våran nya studsmatta eftersom den gamla typ var fallfärdig ! Ikväll vid 6 kommer det en tjej för att provrida Berry för att kanske senare bli skötare på han då jag inte har tid.. Ikväll åker jag till Felicia !

Måste även säga stort GRATTIS till Linda (min moster) som vann dagens? tävling http://online.equipe.com/sv/class_sections/46752/results#start_1011982

Ha det bra // Filippa

Grym Låt!

//Marie

BRIGHTON/KUSTEN/TENERIFA/USA?





Från Kreta

Godmorgon bloggen ! Måste bara säga att jag älskar min familj, mina vänner och mina djur otroligt mycket ! Om 4 vecker bär det av mot Brighton med Marie och det skulle aldrig gå om jag inte hade sådana underbara föräldrar och efter Brighton så åker hela familjen ner till Kusten för att bo där en vecka i några kompisars sommarstuga (SJUKT FINT STÄLLE). Efter det så är det kanske ridläger om jag vill vara med på det och sen på höstlovet så åker familjen och släkten iväg till TENERIIFA !!! FUCK SÅÅÅÅÅÅ AWESSSOOOOME ! Ska bo på världens bästa hotell (bodde på samma för 3 år sedan.. förrförra året var vi ju i Kreta) och seriöst Tenerifa är mitt allt, nä men älskar detta stället grymt hårt mycket ! Och nu så håller jag på att försöka övertala pappa till att åka till USA nästa år till sommaren för han har en kompis där som han gärna ville hälsa på och då kan ju lika gärna jag och Fredrik också hänga med... Vore coolt att se New York ! :)

Nä nu ska vi åka och shoppa, ha det bra // Filippa