lördag

GOTA, VAFAN TAGGA !

Hejj och föörlåt för dåligt uppdatering men har inte hunnit .. Ta det posetivt :) Var på Turbin igår, det var jätte kul att träffa Jessika igen och hennes vänner var schysta men det var typ inga där kändes det som, lite folk så vi drog efter redan en timme till Max istället och åt hamburgare, ehhm normalt? haha. Var hemma runt 11 och satte mig för att skype med söwwwta Marie, ASSÅ FATTA ATT VI TAGGAR BRIGHTON NUUUUUUUUUUUUU !!! åh kommer bli bäst.

Sov till typ 12 idag, hehe. Efter det fixa jag transporten, träns, grimma, mm.. Och senare runt 3 åkte jag ner till Isabelle och Kamira så red vi ut en tur och sen så fixade vi allt inför morgon dagen, måste även säga att jag blivit kär i hela deras stall, haha, så mysigt med en lardgård som förr rymde kor, får, grisar, höns och hästar ! Hälsade även på hönor, fast dom var lite läskigt eftersom jag trodde de skulle anfalla mig :/ Sen så åt vi iaf kvällsmat där, tacos och efterrätt, mummmmmms, kan det bli godare? :D Egentligen borde jag ladda upp någon utav de bilderna vi tog men tänkte inte på det där borta så det kanske blir någon annan dag istället men nu så TAGGAR vi imorgondagens hoppning Gota, omgång 1 !! :) Är väldigt taggad men inget nervös, konstigt...

Nä måste verkligen sova nu och sen blir det uppdatering imorgon ! Ha det bäst sötungar // Filippa

Anton Hysén.

Hallo.
Sitter just nu och kollar på runaway bride. Mycket underhållande film.
Idag har jag först varit och tagit ut mitt pass i Trollhättan. Kan va bland det fulaste jag sett. Så kan det gå. Tur att man inte behöver visa det allt för ofta.
Vid halv två nån gång kom Emelie hit och vi gick och kolla på Gauthiod mot utsikten. Där Anton Hysén spelar. Fan va snygg han är. Plus i kanten va att Gauthiod vann! Härligt.

Imorgon blir det läxor mer läxor och ännu mer läxor.
Hoppas ni får det roligare.
//Marie

Kreta 2010