lördag

MISSA INTE..



Hej igen ! Eftersom jag tycker det blir så konstigt när jag blandar in alla mina hästar i den hära bloggen och skriver om våra träningar, tävlingar mm här så har jag gjort en ''ny'' blogg där jag bara bloggar om hästarna, träningar, tävlingar, åsikter, outfits mm.. Så om ni vill följa mig och mina ponnysar så hittar ni bloggen här under ! :

http://filippaochberry.blogspot.se/http://filippaochberry.blogspot.se/http://filippaochberry.blogspot.se/

TÄVLING 19/5

Hej och förlåt för jag inte bloggat fören nu, ska försöka klämma ihop ett kort inlägg om tävlingen idag !

Det var alltså hopptävling i Falköping, LD + 5 (85cm) i båda klasserna, första med omhoppning direkt och andra med omhoppning efter alla andra har hoppat grunden. Andra klassen var alltså lag klassen. Julia var inte med idag utan hängde med som min och Isabelles hästskötare vilket var lycksigt ! Banan till första klassen var en perfekt Kamira bana, svängigt och lite kurvigt ! Grundomgången fixade vi med godteknik och allt kändes super, omhoppningen nollade vi med en bra tid även fast jag tappade stigbygeln och hållde på att åka av ! Tiden räckte till en 7'de placering av 27 starter vilket jag var super nöjd med med tanke på att det var våran andra lokala (Y)

Precis efter jag hade startat min första klass så gick en tjej omkull med sin ponny inne på banan (som tur är såg vi inte det och jag hoppas det gick bra med henne) men iaf så fick abulansen komma och köra henne akut till sjukhuset då dom trodde att hon hade skadat nacken/ryggen. Så först så kändes allt jätte bra till nästa klass, vi hoppade fram och hon for över hindrena, banan som vi skulle hoppa var en bra bana för henne, också svängig ! Så kommer vi in på banan och första hindret är precis framför där hon flög av så när jag svänger in mot hindret så får jag en så obehaglig känsla och blir jätte rädd, antagligen så blev jag la rädd för att vi skulle gå omkull? Det spökar en rätt så mycket ifrån då jag gick omkull med Berry för 1 och ett halvt år sedan, var så hemskt otäckt då jag bara försvan i cirka 2 timmar och sedan ''vaknar'' upp hemma. Så jag ser framför mig hur vi gått omkull och jag ligger där helt avtuppad och  glömmer rida så jag och Kamira rider rakt in i första hindret vilket inte heller drog ner min obehagliga känsla. Så jag kommer på det igen och hoppar lätt över det men andra hindret kom vi bara väldigt fel på och kraschar in i det också och då bestämde jag mig för att avgå. Folk får tycka vad de vill, mamma och de andra ville iaf att jag skulle hoppa över hindret en gång till bara för att inte bli rädd till nästa gång men jag bara kunde inte göra det. Konstigt egentligen hur det bara kunde bli så, att jag från ingenstans får en sådan obahaglig känsla, jag vill inte vara någon feg kyckling som ska backa tillbaka så men som sagt så var det väldigt läskigt det som hände med Berry, framför allt så är jag så rädd att göra illa hästen. Mina kompisar och mamma berättade för mig att det första jag hade sagt när jag ''vaknade'' upp efter den tävlingen då vi gått omkull var ''Var är berry? Hur mår han?''. Berry betyder sjukt mycket för mig och skulle något hända honom skulle jag aldrigaldrig förlåta mig själv !

Måste även berätta hur det gick för dom andra i laget, Jessika och Bertel gick det inte jätte bra för men jag tycker verkligen att Jessika kämpar på jätte bra och jag tror hon kommer ha mycket nytta av att ha ridit en liten mer envis b-ponny i framtiden då hon går över till större ponny, tro mig Mysak kunde också vara åt det hållet och den ponnyn ångrar jag inte för en sekund att jag valde <3
Isabelle och Earnie gick det jätte bra för tyckte jag, hon nollade andra klassen och gjorde ett jätte bra resultat !
Julia och Lukas gick det också väldigt bra för, framför allt för att ha varit första tävlingen !

Så egentligen så kan man la säga att det nästan gick väldigt bra för alla idag även fast laget inte nådde till någon placering.. Men nästa gång är det i Grästorp och då Taggar vi om !!!

Vilken oerhört kort text detta blev om tävlingen, men det var skönt att skriva av sig.. Här har ni lite bilder från idag och min egen privat fotograf Julia har jag tyvärr inte fått bilder av en så de kanske ni får se en annan dag :)


KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE BÄTTRE ! Dom är ej redigerade heller eftersom jag inte hunnit det...




Haha diggar Sofia på bilden ! ^^ :)



Julia och Lukas ^^




Prisutdelning ^^



RIG ''GE MIG ETT R'' ''R'' ''GE MIG ETT I'' ''I'' ''GE MIG ETT G'' ''G'' ''VAD BLIR DET??!'' ''RIDKLUBBEN I GRÄSTORP'' WOHOHOHO

Mer bilder kommer senare för det gick inte att ladda upp fler nu ^^
// Filippa