lördag

All I need is you !

Program ridning !


Red fram i cirka 20 minuter innan pogramridningen började ! Dressyr domaren ( Ulrika Olsson) hade jag tävlat för några gånger innan men aldrig liksom pratat med. Hon var jätte trevlig och det var kul att rida för henne för hon hade så lätt att förstå mina problem och hjälpa mig med dom ! Det kändes riktigt bra och först så ''red vi fram'' inför pogramet och vi tränade mycket på övergångar för att få igång han. Han var riktigt fin och jag var helnöjd med han !

Vi fick sedan rida upp pogramet och helt plötsligt så kommer mina tävlings nerver tillbax *SUCK* Jag blir okoncentrerad och slarvar lite, red inte fullt ut. Men är super nöjd med min sötnos idag endå ! Älskar dig messt Berry <3

 Haha söt !

Här är även lite bilder på Karinas söta häst :



Nu åker jag bort till Julias ponny Lilly för att rida ut på henne och sen hem för att träna med Fix i paddocken, ikväll åker jag nog till Felicia om jag får det för henne :*

// Filippa

Elfsborg!

Hallo, har precis kommit hem från Shoppingdag med mammsen i Trollhättan. Mycket mysigt med en del nytt till gaderoben ovh till håret. Nu sitter jag på spänning och väntar på att allsvenskan ska börja. Längtat som fasen. Nu spelar Elfsborg mot Djurgården och vi vet alla hur det kommer sluta;). Senare ska mamma färga håret på mig. Chokladbrunt. Trött på de röda.

Aja ni får ha det bra! // marie

~I just love it ..

Godmorgon ! snart bär det av mot RIG med sötnöt för att rida pogram ridning och senare till Julia för att rida hennes ponny Lilly ! :)


Gulle katter !

// Filippa