söndag

TÄVLINGS RESULTAT

TÄVLINGS RESULTAT
den 6 maj 2012
Lokal. Gota cup omg. 1. LD+5 & LD+5
Melleruds ridklubb
Filippa och Kamira

Tävlingen idag gick jätte bra ! Vi gick upp runt halv 6 och jag tog en dusch, åt och sedan åkte vi bort till Isabelle, Else och Kamira. De hade redan tagit in Kamira och borstat henne så vi lastade på sakerna och ponnyn och sedan så åkte vi. Tog cirka 1 timme dit.



En liten del av parkeringen..


 Framridningen till första klassen tog vi ut henne lite tidigt så det blev mycket framskrittning men det skadade inte, hon var pigg, framåt och glad. Framhoppningen gick suveränt. Banan var på en stor ute bana på grus och hade mååååånga hinder. Var lite krånglig bana men det gick endå att komma ihåg (som tur är så har man ju stort minne). Grundomgången inne på banan gick jätte fint och Kamira hoppade glatt runt. Kände hur hela jag pumpades igång och hur mycket adrenalin jag fick så när grundomgången var nollad så sattsade vi som bara den och fick tyvärr ett pet på näst sista hindret, ett onödigt litet pet men aja, jag var super nöjd !


Laget ^^


I full gång att fixa Kamira med Isabelle !
Kneepp sits..
Framridningen till andra klassen gick också lika bra, och när vi kom in på banan så var vi lika taggade igen. Vi susade runt och petar ner näst sista hindret igen.. Men är även jätte nöjd med denna ritten !



Vi har en sak att träna på och det är på hur jag ska rida emellan två hinder på en raksträcka liksom, så det är vad vi kommer att få träna på nästa Marie träning !

Video kommer snart..

// Filippa