lördag

Hahaha, tror jag dör ! XD


// Marrrie ! :D
TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA




Är ni nyfikna på hur vi kommer se ut? 

// Filippa

booooov

helt slut efter allt mitt julstädande idag ! Finns det något tråkigare?
Just nu sitter jag och funderar på ett bra nyårs löfte ! Tänkt mig att börja i vollyboll till våren ! Tillsammans med Rebecka ! Haha , skulle va sjukt kul! Älskar vollyboll men är dock inte så bra på de! ;)

Imorn bär det antagligen av mot Överby för att införskaffa de sista julklapparna!

För er som undrar blev discot halvlyckat, kom 52 snåla ungar som inte va sugna på godis! Ganska bra för mig, conne och emelie för då kunde vi ta lite godis utan att det märktes ;) hehe !
Hoppas vi fick in lite pengar i alla fall!

Ne, nu får ja ta och sätta på ett avsnitt av Glee !

Ha de så brader! // Marrie

hahaha, skrattar alltid lika mycket åt denna bilden!

Awsome

Hello!

Har varit i skogen hela dagen och hämtat julgran och massa annat med vänner :) Nu ska jag snart ut och rida Berry lite i paddocken för att lösgöra han till imorgon dagen då det är maskeradhoppning i ERF. Jag och Julia är i lag och har temat Jul, jag ska vara gran, Berry ren, Julia paket och Lilly tomte ;) Kommer bli awsome. Senare blir det att fixa i ordning allt!

 // Filippa

Till några som förändrade mitt liv.

Till en tjej som betyder mycket för mig, min egna syster.... Annika. 

Tänkte göra ett inlägg om en tjej som är en grymt bra kompis och som jag har haft så många roliga stunder tsm med. Bästa vänner enda sedan vi var små och står en nära varandra, har funnits där för varandra och upptäckt världen, Canarie öarna, Danmark, Legoland, Astrid Linggrens värld, Stockholm, Kalmar, Kolmården, Strömstad, Skåne.... och detta är bara ett fåtal av ställena vi varit på tsm. Så jävla kul vi haft, minns du då jag spottade ut tuggummit ifrån båten och du bara ''Men Filippa så där får du inte göra, det kommer inte försvinna fören om 100000000000000 år'' hahahahah, eller då du inte vågade ha uppe fönstret för du var rädd att det skulle komma in någon då!. Men det har även varit flera gånger då vi varit osams, systrar bråkar men de förlåter också lika snabbt igen. Vi var som systrar när vi var små. Och sen när vi tävlade mot varandra, vi ville a l d r i g förlora mot varandra, vi var sjukt envisa. Jag var den bruna, hästgalna, lantisen och du var den blonda, söta, katt vännen, jag var modig, g a l e n, du var prinsessan, den snälla. Hahaha jag tjafsade emot alla medan du satt där och kolla på. HELT GALET. Och vi var bästisar, det kunde INGEN skilja på, alla visste det och det var så det var. 
Och din bror.... Jag och han bråkade stup i kvart och du och Fredrik satt där snälla och bara kollade på, tyckte nog vi var väldigt omogna som skulle bråka om ALLT. Du är en äkta vän och jag hoppas du vet det, jag kommer alltid finnas där för dig vad som en händer!!! Ingen ska någonsin göra något dumt mot dig, jag lovar. Livet har sina vägar, vi skiljs åt mer och mer men inget kan förstöra vårt band, det bands i våra hjärtan och där kan ingen skära av det. Du kommer alltid vara min syster och jag din. Tack för att du finns, tack gud för att jag fick lära känna denna underbara tjejen, jag ångrar inte en sekund !!!!





Till en som jag älskar så sjukt, E N O R M T mycket ! Mysak min egna lilla ponny. 

Mysak jag vet egentligen inte hur jag skulle kunna skriva om dig här, det finns inte ens ord som räcker.... JAG ÄLSKAR DIG, DU VET ATT DU ÄGER ENA HALVAN AV MITT HJÄRTA. Du är så jävla vacker, så sjukt BÄST. Första gången jag såg dig... min lilla skitiga bonneponny som gick med korna i den stora hagen... Minns du vår första klubbdressyr? Vi var grymma, vi kom tvåa, vi VANN över tjejerna som tävlade LB. Vi ägde banorna <3 Du var den där busponnyn som inte gjorde något gratis, hur många gånger var det du slängde av mig nu igen 10st? Vid samma bom, på en timme? Endå älskar jag dig? ah, livet är rätt sjukt endå. Minns du då du åt upp min kompis smörgås när hon gick in i boxen för att klappa dig, eller då en tjej på ridskolan kalla dig åsna? bara för jag satt på dig en ill blå natt mössa x) Eller minns du när vi gick in på hoppbanan och hoppa skiten ur alla och då du på vårt ärevarv slängde av mig vid dörren för du inte ville galoppera ett till varv? eller alla de dära sjuka tävlingarna du, jag, Emelie och Tisse hade på åkrarna, det var ju tur att mamma inte visste om hur galna vi var då for över den i full galopp! Eller minns du då var i lilla edet och tävla? VI VANN, det är nog den bästa tävlingen jag varit på med dig. 7 gulblå (etta) rosetter, 10 blå (tvåa) rosetter, en medalj, 4 pokaler, massa planketer, massa träningstävlings rosetter, tusen protokoll.  Du var bannemej en grym b-ponny! Jag hoppas att du visar Wilma vad äkta kärlek är och att du ger henne all den glädjen du gav mig, ni kommer att få lika kul som vi hade det, jag LOVAR. Och jag svär en ed inom mig att jag aldrig ska lämna dig, jag finns och kommer alltid att finnas för dig. Du är perfekt, va bara dig själv så kommer alla att älska dig, du är min älskling. När jag ser andra umgås med dig får jag ett hugg i magen, vill spy men sen får jag tänka om. Du är snart inte min längre och jag vet inte hur jag ska klara detta. Du är underbar, du är outstanding bäst.  Jag upprepar det 10000 gånger inne i min hjärna, jag älskar dig, mitt hjärta svider, det är mitt eget fel, men livet delar sig. Du måste vidare och ni kommer få det jätte bra tsm, jag har Berry. Men bara så du vet så skulle jag kunna dö för dig. Glöm mig aldrig för jag kommer ALDRIG glömma dig <3

 
 // Filippa