torsdag

Fotodag

Är ni kanske lite nyfikna på hur mitt och Maries hår blev? Imorgon ska vi ha en fotodag efter skolan och då kommer det att komma upp flera bilder och kanske till och med en ny header ;) 



// Filippa

F-MVG

Hello !

Har precis kommit hem ifrån ännu en dag i skolan och om EN dag så har vi höstlov !! Lääängtar... Fick reda på resultat ifrån 2  prov idag och det var väldigt stor skillnad mellan dom kan jag säga ! Det ena var ett kemi prov och på det fick jag 9 poäng ÖVER MVG ! Är riktigt nöjd med det provet :D Det andra var Engelska prov och i det fick jag G i Hörförståelsen, G i att Skriva och..... IG i läsförståelsen... Så jäkla dåligt, är verkligen inte nöjd med det :(( Blir väldigt tveksam i vad det kommer bli för betyg i slutet mot jul, kände mig rätt så säker förut men vet inte om jag kan säga att jag gör det längre...

// Filippa

Soft dag! :)

Hallo! :)

Min dag har varit hyfsat soft! Slutade praoen för en timme sen och nu äre bara en dag kvar! Vilket är sjukt skönt! :) För sen bär de av till London! Och ja längtarr! :))

Idag händer nog inget speciellt vilket är gött för min del för jag är väldigt sleten! Hehe.. Blir kanske att dra till Hemköp och köpa chips å godis och mysa framför tv hela eftermiddan! Ska kanske ladda ner nån bra film om ni har några förslag? :)
// Marrie