torsdag

Hello ;)

Dagen har varit bra. I skolan hade vi typ ett projekt, vi skulle skriva ett papper var om något till två skolor i Liverpool. Man fick välja grupp och tog självklart Jessika och Seda så vi fick skriva om Jultomten och Julklappar ;) Skolorna i Liverpool skulle tydligen göra en plansch av det vi gjorde nu som lite ''information'' om våran skola och hur vi firar jul. Så vi fick först skriva ett A3 papper med hälften text, gå runt i skolan och ta bilder på lite julgranar. Sen fick vi baka peppar kakor hela klassen (vilket jag och Seda var grymma på !! ) som vi sedan också ska skicka med ! :))

Efter skolan red jag först buuuuuus Berry, som var pigg som bara den !! :)) Sen åkte jag upp till ridhuset för att hoppträna med Kamira för Marie vilket också gick bra !! Och nu sitter jag här och chekar datorn för sen måste jag plugga till matteprovet och duscha ... :/



Ha det bra // Filippa 
Hallo ! Idag har inte hänt mycket för min del ! Ingen skola och ingen luciaträning! Har pluggat fysik nästan hela dagen och fattar ändå inget! Och fattar apsolut inte varför man ens ska lära sig det? När ska jag använda det eller?! ALDRIG! Men men..nu ska jag snart ta en dusche och sen blir det sängen för att orka med skolan och prov imorgon !

Önska mig lycka till !! // Marrie !