fredag

JUL

Godmorgon !

Ett under skedde precis, FILIPPA ÄR VAKEN. Fast det är ju inte så konstigt eftersom Felicia va tvungen att gå upp tidigt för hon skulle iväg med US ;) 
Snart så ska jag ut och ge hästarna lite frukost och sen smsa Julia, säga vilket dags ja och Annika ska rida idag :)) Och eftersom Annika inte kmr fören vid 12 så tänkte jag kanske JULPYSSLA i stallet ! :)) Finns det något mysigare en när boxdörrarna är klädda med julgrans ris och stora pepparkakor med hästarnas namn på? Eller när det hänger gröna plast puffiga remsor i tacket?, Eller när hö lukten sprider sig genom hela stallet och allt blir så fruktansvärt mysigt?! :)) Jag ÄLSKAR vintern, ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR. (bortse från kylan....) (och geggan innan snön fallit ...) 

Och snart så kmr vi få mycket mer julkänsla i huset (vid halv fyra rättare sagt...) för då blir det julbak och julpyssel <3

Men vad skulle inte passa bättre en ett inlägg med bilder från förra vintern nu?? Jag tror jag gör ett sådant inlägg senare för att få lite mer JULKÄNSLA !! :))





Ha det BÄST // Filippa

Känslan man får när ens mamma inte köper det man vill ha..

Hallo!
Har precis kommit hem från Lidköping där jag har varit med moder min för skulle köpa en vinterjacka till mig! Leta ett tag och jag hittar en jag vill ha! Men näää kostar för mycket! Fml..
Annars va det mysigt!
I helgen händer det mycket!

Imorgon bär det av mot Göteborg klockan tio i nio, alltså ingen sovmorgon! Dit ska jag åka med Emelie & Natta! Måste hitta lite nya kläder till både julafton, nyår & kronan! Och så måste jag köpa litte julklappar! ;)

Sen på söndag blir det att plugga fysik hela dagen och på kvällen bli det bio med Natta, Conne & Filippa! ;)

Och resten av denna kväll ska jag äta fet mat och kolla på när Robin krossar alla i Idol!

Ha de bra! // Marrie

Hello !!

I'm bak. eller rättare sagt... här är jag ! 

Han tyvärr inte blogga igår för hade en massa annat skojigt att göra ;p  
Men jag kan ju berätta för er att.... Jag fick 12 av 13 på Svenska läsförståelse (vilket motsvarar A eller starkt MVG) och jag fick ALLA rätt på So-provet om Mellanöstern som motsvarar A - starkt MVG !! ;')
Är verkligen jätte nöjd nu efter att fått reda på detta och nu så tänker jag fira detta med en härlig helg !! :))

Senare ska jag ut och rida med Julia vilket var vääääääääldigt länge sedan :)) Sen fram mot 7 kmr Felicia och ska sova över med två filmer ifrån Irene Huss, som vi ska lana senare runt 10 ;)

Lördag ska jag först kanske rida ut med Annika och hennes skötarponny som vi kanske ska köra hit och senare mot 3 tiden kommer resten av Annikas familj och Johannas familj också blir det Jul pyssel och jul bak hela kvällen !!

Söndag blir det först att sova läääääääänge, sen hoppa i paddocken, fram mot 6 kyrkan och efter det BIO med Marie och Conne för då ska vi se 4 filmen av Twilight !! :))

Idag så får lite bilder ifrån ridlägret i somras stå för bilderna !! :))

 Han är fan sötast på denna jord <3







Nä nu ska jag ut och rida så ni får ha det så bra // Filippa