söndag

PONNYAKUTEN..

Kollat på ponnyakuten, ätit underbar efterrätt av underbara mig och nu bär det av mot kyrkan och sen göra läxor och sova ! (Y)



//Filippa

TÄVLING..


Halloj, hemkommen ifrån Tävlingen i Trollhättan precis både nöjd och mindre nöjd.. Han var super fin på framridningen, helt underbar ! Men det var ju väldigt varmt och både framridningen och tävlingen var inomhus och ridhusen typ kokade så både jag och Berry var svettiga när vi kom in på banan och där dog all energi. Han hade endå en väldigt fin form och gjorde det jag bad honom om ! Om han hade haft kvar sin energi skulle det gått super men aja, allt kan ju inte alltid vara perfekt  varje gång ! Älskar dig messt i världen sötnos även fast du borde ha en liten turbo där bak när vi går in på dressyr banorna ! Fast när vi rider ute i naturen vore det nästan tvärt om, då skulle man kunna ta bort den dära turbon.. haha älskar dig !

Mitt mål till nästa tävling (till pogram ridningen) är nog att få lite bättre energi, kanske mindre framridning? Och kommer om det går bra på träningarna att starta LA1 då också !


Kanske om det funkar att ladda upp så kommer det video ifrån LB1 idag !

// Filippa