torsdag

Skype

Hallo, har precis skaffat skype (dock två år eftet alla andra) men känner mig riktigt stolt!
Idag har jag vart hemma för mått röv och det blir inte bättre kan jag lova!
Woho tre dagar tills jag fyller de stora 16, övningköra, kommer in på kronan, ah de är la typ de som blir nytt i livet när man fyller 16. Dock känns de inget speciellt men..ialla fall får pengar.

Aja mitt trevliga inlägg för dagen ... kom fram till...inget. Ville mest skryta om att jag skaffat skype.

Ha de// Marie

UTERITT OCH MOCKA..

Halloj ! Kände att jag gjorde ett väldigt glatt inlägg här tidigare, eller inte... Iaf så har jag som vanligt varit i skolan idag och det var långtråkigt också som vanligt, men det är tur att man har så roliga vänner som höjer upp stämningen ! :) Iaf så ska jag senare ut och rida Berry, tror jag kommer ta ett uteritts pass eftersom jag ridit dressyr i två dagar i rad nu. Kommer även ta stallet idag eftersom Annika är bortrest över några dagar och mamma har sin foto kurs i Trollhättan idag ! Får se om jag kanske hinner motionera Molly också.. Iaf så kommer Tussens ägare vid 6 idag för att begrava Tussen här eftersom dom bor inne i Grästorp. Underbara kisse, du var speciell <3 FAN, VAD ORÄTTVIST LIVET ÄR...


Åhhhh gud vad seriös bild

// Filippa

FML..

Jag är sur.. JA väldigt sur faktiskt !

Sertöööst?! 8'an är rent utsagt ett HELVETE. Fyra prov förra veckan, fyra prov denna veckan.. Nästa vecka har vi ''bara'' en så länge en bok på 400 sidor som ska läsas ut och en bokredovisning om den, engelska skriva en dagbok på en dag om en tjej, engelska göra en gloslista med ALLA glosor du inte kan (cirka 50 alltså...) , engelska svara på 6 frågor till en text, Prov i NO, Prov i SO.. Guuud vad är det för fel på skolan?!! Självklart ska man gå i skolan och det är faktiskt kul att lära sig saker men allt runt om, jag menar vi har faktiskt ett liv och meningen är väl inte att ni ska pumpa skiten ur oss genom skolan?? Om nu skolan inte skulle ge denna massan med läxor så skulle nog flera känna mycket positivare till skolan och inte bli skit deprimerad av att bara tänka på den.. För så fort (iaf jag) kliver in i skolan så får jag ångest och blir helt matt. Men ni kanske tycker det är meningen?! Men det är väll inte riktigt så som det ska vara för en elev som endå bara går i 8'an och har 4 år kvar minst? Det skulle faktiskt vara mycket bättre om man tog det lite lugnare med läxorna och proven, det är (som ni väldigt säkert vet) en stor press på oss ungdomar och det kanske inte precis är den första starten i verkligheten vi borde få?

Men detta vara bara min åsikt och det var extremt skönt att få skriva av sig !!



// Filippa