onsdag

Woops

Nu sitter jag framför tv igen och kollar på Big bang Theory..igen. Kvällen har jag spenderat tillsammans med min fina vän Lisa som var år och dar sen jag träffa senast känns det som. Nä men va nån månad sen! Riktigt kul att träffas igen. Vi prata mest massa skit, gick en riktig powerwalk. Efter detta kände vi för att kolla på en film som skulle brista våra hjärtan. Sen bestämde vi oss för att kolla på Hipp Hipp Hora men det hela sluta med att vi kolla på Bert. Så himmla låg humor i den! Me like.

Aja nu vill jag bara hälsa er godnatt!
Kärlek // Marie


I GET IT

inte idag

Halloj ! Har spänderat min dag i Borås på Borås djurpark idag ! Var mycket kul, var där med Theo, Pelle och Anna. Kom hem runt halv 7 och tog en dusch och sedan efter det så har jag inte gjort så mycket.. Imorgon bär det av mot Torp för att shoppa in lite nytt smått och gott ! Kanske någon ny tävlingströja från hööks.

Nä nu ska jag fortsätta och se på en film med familjen, ha det bra // Filippa

The big bang theory

Hallo, sitter och tycker det är jäkligt gött med långhelg! Nackdelen är att jag har fått en fet förskyldning. Så nu sitter jag i mina blå utslitna mjukisbyxor och en stor pössig tröja och kollarpå The Big Bang Theory. Så himmla bra serie!
Så idag händer inte så mycket eftersom jag har 5kilos påsar under ögonen och en näsa som är lika röd som Rudolfs. Ska försöka skriva lite på min fördjupning i no:n.

Planer för helgen är Göteborg på fredag med mamma, Malin och Anette. Och på lördag far jag och Emelie iväg på bröllop till några vi inte ens känenr. Haha kommer bli sjukt kul!
Sen får jag spendera min tid med läxor. No:n som ska bli klar som ska vara 10 sidor, so - prov  om nåt jag inte kan ett skit om och sen biologi prov om evolution, (tror inte ens det stavas så, så tror provet kommer bli bra!) Sen har jag allting engelska uppgiften om Australien. Så jag har att göra!

Ha de bra!// Marie

Bra låt!