fredag

Härlig dag!

Hallå!
Haft en underbara dag men jag är hur trött som helst nu! Sommna vid halv 3 nån gång igår och va tvungen att gå upp vid 9 för att Conne skulle komma vid 10 då vi skulle börja vårat Harry Potter maraton!
Börja att kolla på Harry Potter 2 för orkade inte se förts, filmen va dubbad på svenska och jag tror jag döör va patetiskt det lät! Hahah! Sen tog vi änna härlig promenad innan vi börja kolla på 4 på ENGELSKA! (a)

Vid fyra kom emelie nån gång och vi gjorde en underbar drink! Livet leker! Sen gick vi på Stig Helmer Story och sämre filmer får man ju leta efter!

Hoppas ni haft de bra! // Marrie :)

Minnen ! Ett år sen! (L)

Jag är snäll idag.

Tänkte tipsa er alla om en grym sida där ni kan se vad alla förkortningar betyder !! Då slipper ni känna er dumma när ni inte förstår vad den andra menar ! VARSEGODA :D

http://home.swipnet.se/~w-37092/forkortningar.html


En grym text !
/ Filippa

FREDAGSmys

Hejj alla bloggläsare !

Har varit nere vid ridskolan på morgonen och hjälpt till att rida två ridskolehästar eftersom de har haft vila sedan jullovet började och nu måste komma igång igen ! Sedan hade Felicia och mamma en dejt så undertiden gick jag ut och tömkörde Berry. Får se vad jag hittar på nu, kanske ska ta en tur med Molly? Ikväll blir det iaf FREDAGSmys :)




/ Filippa