söndag

You know it bro

hallo, marie in da hous! Precis hemmkommen från grannarna och de vart trevligt. Idag har inte hänt så mycket, mest vart hemma och degat. Elfsborg spelade fotboll idag borta mot Helsingborg och fick stryk med 2-1. Men ganska bra match ändå!

Imorgon bär det av mot Jung till släcktingar på middag. Jag kör så vill ni inte dö va inte ute på vägen mellan 12-13 snåret. För er egen skull.

Nu blir det Desperate Housewives.

Wink wink // Marie


Va hos denna fina bruttan igår på kvällen också. + Emelie.
Goood times!

10 dagars lista !

10 dagars lista !

Dag 1 - Berätta lite om dig själv
Dag 2 - En snygg sommaroutfit
Dag 3 - 8 sanningar om dig själv
Dag 4 - 3 bilder som gör dig glad
Dag 5 - Ditt favoritplagg ur din garderob
Dag 6 - Några du aldrig vill glömma någon du saknar
Dag 7 - Filippa tipsar
Dag 8 - Något du aldrig skulle klara dig utan
Dag 9 - De bloggar du läser
Dag 10 - Dina bästavänner

Det är som ni alla säkert tycker hemskt att missta någon, speciellt någon som står dig nära eller någon som betyder mycket för dig. Jag saknar alla jag har förlorat otroligt mycket ! Men det är två person som jag blir påmind om väldigt ofta.. och det är min farmor och farfar som jag förlorade för några år sedan. Först gick farfar bort och cirka ett år efter det farmor. Iaf så älskade jag att vara med dom, de betydde väldigt mycket för mig. Jag kunde liksom prata om det messta med dom och framför allt så kunde vi skratta  tillsammans. Tusen minnen kommer upp så fort jag tänker på dom men jag blir snarare glad av det en ledsen eftersom det påminner mig om all den tiden jag fick spendera med dessa underbara människor.

Först när farfar blev dålig var det liksom ingen stor grej, han hade legat inne på sjukhuset förut och jag var alldeles säker på att han skulle bli frisk snart. Så det började först på näl och sedan fick han komma till sjukhuset här i Grästorp ! Jag besökte honom ofta, kunde sitta där bredvid sängen och berätta om mina dag, om allt skvaller i Grästorp. Ofta var farmor också där och även Marie brukade hänga med. Jag satt där hos han, ibland sticka jag och ibland hade jag köpt med godis. Det blev bara sämre men jag tror det betydde mycket för honom att vi var där. Du kommer alltid stå mig nära farfar <3 Tiden gick och han blev sämre, en dag lämnade han våran värld, men med världen lämnade han även kärlek och minnen.

Efter en tid så flyttade farmor in till Grästorp och eftersom huset låg nära våran skola (en liten lägenhet) så brukade jag ofta gå dit efter skolan. Vi spelade ofta spel, kort och hade det allmänt trevligt. Framemot sommaren satt vi ute och solade ihop, Marie och Fredrik var också ofta med. Jag var väldigt glad över att ha min farmor !

Men en dag, en helg dag så bara hon lämnade oss. Jag orkar inte förklara mer detaljerat men det kändes väldigt tomt den dagen och tiden efter det.

Alla de gånger som jag gick till farfar på lasarettet efter skolan hade jag oftast med min stickning, det skulle bli en halsduk i färgerna vitt och grått. Jag satt där och stickade medans jag berättade om min dag för han. När farfar lämmnade mig gav jag farmor den i present. När hon försvann blev den kvar, den var stickade under min sissta tid tillsammans med farfar och given till den person som jag tyckte behövde den messt ! <3

// Filippa

lovelovelove..

Va vacker jag är -.-

Iaf så ska jag snart åka till Felicia och sen imorgon så ska vi åka t Överby och shoppa (Y) Hoppas på att hitta några nya plagg och lite annat smått och gott ! :)

bby Filippa

Städdag..

Som rubriken lyder, pust .

// Filippa