tisdag

aboosiboosibooos

Tjatja alla goa bloggläsare !'

Våran statestik sjunker och detta är inte bra :P så vi kom på en awesome ide att vi skulle kunna börja tipsa bloggar! Om ni tipsar om våran tipsar vi om eran! Låter det bra?? :)

Kan ju ta och berätta om min dag också när jag endå håller på... Först blev man uppväckt vid halv 11. Gick upp, åt och sedan gick jag ut till ponnyn för att rida. Som ni kanske vet sov Felicia över men hon var tvungen att åka tidigt för att dom skulle göra ett ärende med RIG. Så jag red som sagt Berry ute i paddocken.. han tyckte det var ett jobbigt pass och efter träningen var han till och med svettig!! Och det är stort eftersom han har världens kortaste och tunnaste vinterpälls och för att det var kallt ute.. ;) Sedan hade jag det chill. Såg på film och umgicks med familjen. Senare var jag tvungen att städa iordning på mina saker nere i källaren (ridkläderna) och vet ni... Det tog 2 j*vla timmar att göra iordning där.. men det blev väldigt fint också så det var ju värt det ;) Snart så tror jag att jag ska ta och sätta mig med Fredrik och Tom och se på sällskapsresan och sedan lägga mig så ni får ha det så bra !!

// Filippa

-.-

Bra gjort Filippa... tappa bort din mobil... IGEN ! Guuuud va kul..... 

JAG ÄR HÖRSELSKADAD SEN IGÅR ! FML -. -

//MARIE

hahahaha


Hahahaha videoklipp från i höstas ;)
Kronan va hur grymt som helst igår! Va där med Natta och Emelie men träffa massa andra grästorpare där som vi hängde med en del. Början va lite seg eftersom vi kom dit precis när det öppna -.- haha, nästa gång ska vi åka så vi är där vid 11 typ för innan dess inga som dansar ;) hehe.
Idag ska jag inte göra något speciellt utan sova, ducsha och titta på nån film ! ;)

Kraaam! // Marrie!