lördag

Dagens skämt : 

- Vill du gifta dig med mig?
- Nej, men jag beundrar dig för din goda smak.

Typiskt mej <3


//Filippa
Kvällen blev lyckad med Theos skattjakt, hyrde även Bilar 2 och den var väldigt populär (lika bra som första gången vi såg den), vilken go familj man har ! Men tror jag har stoppat i mig lite mycket godis för nu börjar magen vrida sig, fyfan. Vi får hålla tummarna för att det inte blir mer en så eftersom MARIE kommer imorgon och då blir det videoblogg ;) Och det ser ni la fram emot? 

Kanske har laddat upp denna bilden men det får ni leva med.

// Filippa

ONT!

Hallo!
Känns som gud vill straffa mig på något sätt! Igår åt jag en godis och helt plötsligt tapar jag en bit av tanden?! Och nu precis så peta jag mig själv i ögat så jag är halvblind?! Ingen bra  början på helgen!
Aja, idag blir det att plugga på Mellanöstern innan man ska iväg till sin kära släckt i jung! Har även varit och julshoppat lite idag..dock har inte jag köpt nåt till nån annan..men köpte lite till mig! :)

Ha de bra! // Marrie :))

My day

Kl är halv 11 på morgonen och jag har redan hunnit: åka hem ifrån Felicia och gett hästarna mat och släppt ut dom, Mockat, sopat, gjort i ordning mat till hästarna, Smort Berrys träns, hoppsadelgjord, lädergrimma och Mollys sele, Lagt i ordning alla saker på rätt plats i stallet, ätit frukost och smsat hovslagaren eftersom Berry tappat en sko :/ . Nu ska jag hoppa in i duschen snabbt och sen åka på en tomte marknad sak med familjen ;) 

 //Filippa