onsdag

Mode

Hejjhejj !! :))

Eller ska jag säga Godkväll?! Har precis kollat klart på Bonde Söker Fru och nu återstår bara att plugga lite o sen sooooooova !! Tänkte bara göra ett litet snabbt inlägg här först :)) Red ut idag på lille Berry men det gick inte så bra i detta kassa vädret -.- På grusvägarna var det för hårt eftersom det är fruset och på gräsvägarna är det för blött... Men tagga imorgon då det blir Dressyrträning för min grymma tränare Marie !! :)) Det blir Gudomligt !

Det är grymt snyggt med tröjan instoppad i ett par heta jeans !!

Ha det gött // Filippa


Hemmma!

Hejho!

Blir ett litet snabbt inlägg idag igen! Gillas!
Idag hade vi bara två lektioner och de va matte och svenska där vi skriver debattartiklar, och jagbörjar äntligen få lite fakta om dödstraff och det är super gött!Sen vid halv 11 ungefär åkte vi mot Trollhättan! :) Först var vi på Måg och började med att äta! Maten där var ännu sämre än här i Grästorp och det säger mycket! ;)
Efter att vi ätit så skulle vi gå och kolla på linjerna vi valt att kolla på. Började att kolla på Resturang och Livsmedel och det värkar faktiskt jättekul! :) Sen så kolla jag på Hotell och Turist och själva linjen värkar kul men inte lärarna och så i Trollhättan.. tänker nog inte gå i Trollhättan utan i Lidköping men kommer ja inte in där så blir det nog Resturang och Livsmedel på Måg! :) 
Sen så gick vi till Nisse som låg en bit ifrån Måg och kan man bara säga att där går de som ar nåt liv! :) haha !! Och där kolla ja på Barn och fritid och vård och omsorg vilket båda sög! :)

Men nu blir det att skriva klart debattartikel och sen blir det mera biologi! :) Hoppas att eran kväll blir lite roligare! :)

Btw så har jagoch Filippa precis betalat våran resa till Brighton i sommar och ja längtar dit sjukt mycket! :D
Vakert! :)
Ha´t bra // Marrie!

Outfit

Hello everyone !!

Haft det gött idag?! Det har iaf jag haft !! :)) Flumma mest runt i skolan idag med mina underbara cp-barn <3 Sissta lektionen asså, vikarien sa när vi skulle gå ''ni var iaf på lektionen'' hahaha, men sen om vi jobbade?... na :)) Känner mig rätt så pigg o glad nu så ska nog ta o baka något med min älskade lillebror, sen ut o rida på Berry och senare ikväll chilla framför tv för då är det Bonde Söker Fru !! Grymt pogram, haha :)) Hade föresten Spanska prov idag o det kändes helt okej, eftersom ingen han klart det idag så kommer vi att få fortsätta imorgon o då kan jag ju träna lite idag också ! Visst är jag smart?! Hade även ett Svenska prov... läsjournal.. Kändes ju rätt så okej så nu hoppas vi på det bästa !! JAG ÄR ETT STUD O DET ÄR JAG STOLT ÖVER !!

Färgglad?, Yes i now !! Älskar att vara Färgglad :))

Ha de gött //Filippa